Hep içinde yaşar

Biri cikar karsina ona karsi koyamazsin ona herkesten cok guvenirsin guvenmek istedigin icin guvenirsin aslinda,o herkesten ozeldir senin icin herkesi silebilirsin onun icin,onunlayken daha güçlüsündürr. Seni iyi kılar onun varlığı. Yoklugunda hevesin mutlulugun kaçar her sey icin,özlersin aralıksız özlersin onu kaybetmekten korkarsin araniz iyi olsada aklinda hep 'ya onu bir gun kaybedersem?' Sorusu vardir.. Sana seni asla birakmayacagim der seni ne kadar cok sevdigini soyler icin rahatlar ona yine guvenirsin. Onunlayken hicbir seyden korkmazsin,o senin koruyucu melegin olur bir nevi,onunla her soruna cozum bulucakmissin her sey guzel olucakmis gibi hissedersin. Varligi sana huzur verir,onun kilina zarar gelicek diye odun kopar ondan uzak kaldiginda uykularin bolunur korkarsin her seyden cok ona zarar gelmesinden onu bir daha gorememekten korkarsin. Sevgin uykusuzlugun olur,huzursuzlugun olur,tatsizligin olur ama yinede seversin. Her gecen gun buyuyen bir sevgiyle seversin. Sana sadece 'seni seviyorum' demesi tum ask sozlerine bedel olur cunku o essizdir onun diyisi,essizdir ondan duydugun cumle esi benzeri yoktur. En kotu zamaninda onun yaninda olmasini istersin bir mesaji yeter 'yanindayim' demesi tum sorunlarina onceden hazirlanmis cozum gibi gelir o an. Bircok sey yasarsiniz ona cok baglanirsin onsuz her seyin batacagini dusunursun yapamayacagini sanarsin onsuz ona daha da cok sarilirsin. Bir tartismada hakli olsanda araniz bozulmasin diye sen alttan alirsin cunku seviyorsundur cunku onsuzluktan korkuyorsundur. Her sey yolundayken bir gun gelir.. 
O gider bir anda gider,ona 'dur gitme ben sensiz ne yaparim nasil yasarim bari son kez sana sarilmama izin ver' diyemezsin gidisini seyredersin. O hayatindan ceker gider arkadasina bile bakmaz asil gerceklerle o zaman yuzlesirsin. 
Hala onunlaymissin gibi sanarsin istediginde arayabilicekmissin yazabilicekmissin gibi hissedersin ama sonra gercegi hatirlarsin gittigi gercegini.. Her gecen gun alisman gerekirken daha da zoruna gider bu durum daha da cok ozlersin. Onunla yasadigin onca sey sadece ani olarak kalir yediremezsin kendine bunu,aci cekersin boslukta hissedersin cikmaza girersin o zaman. Kendinle bogusursun tek ihtiyacin olan odur aslinda. Bir de gurur var tabi yazmak isteyipte yazamazsin engel olursun kendine ona muhtac degilim dersin ama aslinda o hayatinda yemek yemek su icmek gibi bir sey olmustur bir gereksinim gibi olmustur. Aldigin nefesi geri veremezsin her sey anlamsiz olur artik senin icin,her sey onu sana hatirlatir nereye baksan onunla yasadigin anilar canlanir gozunde,kendini taniyamazsin. Tek bildigin sey cok ozledigindir. Ona yazmak isteyipte yazamadigin onca seyi sayfalara dokersin gecelere kadar.. Onun fotografina bakarak aglayarak uyuya kalirsin,onu bazen o kadar cok ozlersin ki ruyanda gormek icin bir umut dua edersin.. O hayatina devam ederken senin icin hayat o gittiginde durmus olur. Her sey anlamini yitirir sen bile kendini yitirirsin. Geceler uyumak icin degildir artik senin icin,hayatindan uyku kavrami silinir uyuyamazsin onu dusunmekten. Onunla yasadigin herbir saniyeyi bile yasarsin onsuz. Beraber gittiginiz bir yer vardir muhakkak o yere tek gidersin onu onsuz yasarsin orda,yine ozlersin yine yine yine.. Zaman isine yaramaz ki zaman sadece yarana bant yapistirir ama anilar yaranin iyilesmesine izin vermez her hatirladiginda kabuk baglayan yara yine kanar yine tazeler acisini. Bayagi bir zaman gectikten sonra eger hatirladiginda gulumseyerek hatirliyorsan olgunlasmissin demektir. Ama asla gitmez o icinden asla. Dogum gunu hep aklindadir hic cikmaz aklindan. Pat o gun gelir ne yapacagini bilemezsin mesaj atsam mi atmasam mi? Atarsam ya cevap vermezse ya gulerse ya umursamazsa? Kendine yarisirsin iste o sira,onca zaman sonra yazmak sana cok zor gelir onca seyi yasadigin kisiye mesaj atmak icin dusunmen bile canini yakar. Yazarsin silersin,yazarsin silersin,elin ayagin birbirine dolasir,heyecanlanirsin dayanamayi gonderirsin mesaji. Ama o ne yapar? Cevap bile vermez. Sana bir zamanlar 'seni seviyorum' diyen insan sana tesekkur ederim demeyi bile cok gorur. Tam iyilestim kendimi topladim derken gerilersin basa sararsin bu kez kendini toplamak sana cok zor gelir icindeki o uzuntu coker isler icine,bosunaymis her sey dersin kendi kendine elinden sadece aglamak gelir aglarsin delice geri gelmeyecegini bildigin halde aglarsin hickirarak,ona kizamazsin bile cunku seviyorsundur. Sadece sarilmak istersin her seyi bir kenara birakip sarilmak istersin,sadece sarilmak.. 
Cuzdaninda onun fotografini tasirsin,onun anilarina saygi duyarsin,ona alipta veremedigin hediyeyi cope atamazsin. Ne aci fotograflarinizi bile silmeye gucun yetmez bu ufacik silme isini bile yapamazsin bu kadar gucsuz dusersin onun karsisinda cunku seviyorsundur,yenilirsin duygularinin karsisinda cunku seviyorsundur. 
Gozlerin artik ona uzaktan bakar,cok uzaktan.. Unutmayi cok istersin cok cabalarsin ama yapamazsin cok gucludur ona besledigin duygular. Onca yaptigi seye ragmen yine herkesten degerlidir senin icin,yine toz konduramazsin ona. Yeni bir fotografini gorursun yine o seni senden alan alayci ama cekici bakisiyla bakmistir,burnu yine diktir,yine ayni yine senin sevdigin odur. Bir kez daha vurulursun icin acir yine ama yaptiklarin cektigin aci onu sana getirmez. Sabah olmak uzere ama sen yine onu dusunursun. 
Her sey ama her sey bizzat onu hatirlatir her sey ve herkes sana inatmis gibi ustelik. Muzik dinlersin muzik bile onu sana hatirlatir. Tam aklindan bir dakika da olsa cikmistir biri gelir onu sana sorar herkes senin uzulmen icin oynuyormus rolunu gibi hissedersin.
Duygularinin karsisinda yenik dusersin cunku seviyorsun cunku asiksin cikmaza girersin kimse kurtaramaz seni. Bunu sadece sen yaparsin zor olur ama yaparsin.
Ama unutma asla tamamen gitmez hep yeri kalir içinde.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kezban Kızlar İçin 400 Özlü Söz

son sigarama kadar...

7 SENE